Zyrtarët e Burgut të Pejës, shndërrohen në të burgosur

0

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar sot se në Qendrën e Paraburgimit në Pejë janë arrestuar dy zyrtarë. Sipas njoftimit pas hetimeve disa mujore dhe në koordinim me hetuesit policor të Regjionit të Pejës, nën dyshimin për korrupsion dhe shpërdorim të detyrës zyrtare, me urdhër të prokurorit është bërë arrestimi dhe ndalimi policor prej 48 orësh i N.B. mbikëqyrës, dhe S.T. zyrtar korrektues në këtë Qendër.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here