Zyrtare: Ballisti Morinaj autor i “Autochthonous”

0

Vepra “Autochthonous” që tronditi të gjithë serbët më 14 tetor të vitit të kaluar tashmë e ka zyrtarisht një autor. Ismail Morinaj merr zyrtarisht certifikatën si autor i veprës “Autochthonous”, që u lëshua me dron në stadiumin e Beogradit, teksa luhej ndeshja Serbi-Shqipëri.

Zyra e Regjistrimit të të Drejtës së Autorit ka pranuar kërkesën e ballistit për të qenë ai autori i flamurit, që u ngrit në stadium me dron.

“Zyra shqiptare për të Drejtat e Autorit vendosi: Të regjistrojë dhe të certifikojë të drejtën e autorit z. Ismail Morinaj, i ditëlindjes 30.09.1982, lindur në Kukës, për veprën me titull “Autochthonous”, thuhet në dokumentin zyrtar.

ballist-morina-me-dokument-465x620

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here