Zvezda vjen pa leje në Kosovë, luan, fiton dhe shkon

0

Cërrvena Zvezda ka luajtur të hënën në Graçanicë dhe e ka mposhtu ekipin vendas me këtë emër me rezultat 4 me 0. Fderata e Futbollit të Kosovës nuk është pyetur për ardhjen e skuadrës nga Beogradi, por nuk ka pasur mundësi që ta ndalojë. I pranishëm në Graçanicë ka qenë edhe legjenda e futbollit jugosllav, tash kryetar i Federatës Serbe, Dragan Gjajiq, emrin e të cilit e mori edhe stadiumi. Pllakën me emrin e tij e ka zbuluar zëvendëskryeministri i Kosovës, Branimir Stojanoviç. Nga shikuesit nuk munguan edhe mbishkrimet se si Kosova është tokë serbe. Ndeshja kishte karakter humanitar.

https://www.youtube.com/watch?v=L5A-mh1B5Iw

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here