Zonja e parë ia prezanton Papës qenët e familjes

0

Zonja e parë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Michelle Obama ia prezenton Papa Françskut qenët e familjes, Bo dhe Sunny duke e përcjellë ceremoninë.(Fotografi e publikuar nga Shtëpia e Bardhë, nga Pete Souza)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here