Zhbogar propozon zgjidhje për Urën e Mitrovicës

0

Përfaqësuesi Special i Bashkimit Europian në Prishtinë, Samuel Zhbogar, ka prezentuar propozimin e tij për zgjidhjen e mosmarrëveshjes në lidhje me të ashtuquajturin Parku i Paqes.

Zhbogar, ka prezentuar propozimin e tij për zgjidhjen e mosmarrëveshjes në lidhje me të ashtuquajturin Parku i Paqes, në urën mbi lumin Ibër në Mitrovicë, ka njofuar Maja Kocijanqiç, zëdhënëse e Përfaqësueses së Lartë të BE-së, Federica Mogherini.

“Kryesuesi i grupit punues mbi çështjen e urës Samuel Zbogar paraqiti të dy anët e vlerësimit teknik që është bërë kohët e fundit dhe sugjerime mbi rrugën përpara,” tha Kocijanqiç në një deklaratë për shtyp, pa specifikuar detajet e propozim.

Kocijanqiç njoftoi se bisedimet për Parkune Paqës mbi urë do të rifillojë të hënën 22 qershor, ndërsa një takim ndërmjet kryeministrave të Serbisë dhe Kosovës, Aleksandar Vuqiç dhe Isa Mustafa, përkatësisht, është planifikuar më 23 qershor.

.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here