Zeqo kërkon që t’i ndahet mirënjohje arkeologut Guntram Koch

0

Shkrimtari dhe përkthyesi shqiptar, Moikom Zeqo, po kërkon mirënjohje nga shteti shqiptar për arkeologun gjerman, Guntram Koch. Kjo meqë, sipas tij ai e meriton një gjë të tillë, ngase ka punuar edhe për Shqipërinë. Zeqo e ka postuar një fotografi në rrjetin social me arkeologun gjerman ku e ka përshkruar atë me nota të larta.

KOMENTI

ME ARKEOLOGUN E ME FAME BOTERORE PROFESORIN GJERMAN TE UNIVERSITETIT TE MARBURGUT GUNTRAM KOCH NE TIRANE NE 2014-AI KA BOTUAR LIBRA PER ARKEOLOGJINE ME MONUMETET MESJETARE TE SHQIPERISE-KY BURRE I MADH NUK KA MARRE ASNJE MIRENJOHJE NGA PRESIDENTI I REPUBLIKES APO NGA AKADEMIA E SHKENCAVE APO DHE NGA UNIVERSITETET TONA TE RREME DHE TE KLONUARA-POR VEPRA E TIJ STUDIMORE ESHTE E JASHTEZAKONESHME-NDERIM, NDERIM, NDERIM PER GUNTRAM KOCH-UN

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here