Zëdhënësi i AAK-së: “Një xham i thyer ndërrohet, riparohet, por jo një padrejtësi”

0

Zëdhënësi i AAK-së, Ernest Luma ka folur për sulmet e tifozëve “Plisat” ndaj bizneseve sllovene. “Një xham i thyer ndërrohet, riparohet, por një padrejtësi – jo. Kurrë! Asnjë njeri normal në botë s’e zgjedhë violencën (dhunën), përveç nëse ajo të imponohet. Gjithashtu, asnjë njeri dhe popull normal, në botë, s’e çon teposhtë (s’e përbinë) padrejtësinë, as edhe kur me të gjitha forcat ajo të imponohet!”, ka shkruar Luma në rrjetet sociale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here