Zbulohet stjuardesa që ofronte shërbime seksuale gjatë fluturimit

0

Një stjuardesë ofronte shërbime speciale për klientët gjatë fluturimit.Stjuardesa e një kompanie të Arabisë Saudite,identiteti i saj nuk është zbuluar,merrte nga pasagjerët e interesuar 2000 euro për shërbime seksuale gjatë fluturimit me avionët e kompanisë.Këto shërbime stjuardesa i kryente në objektin e tualetit nê aeroplan dhe kjo gjatë fluturimeve komerciale.Për shërbimin që ajo kryente “klientët” paguanin nga 2000 euro.

Sipas gazetës Daily Mail,stjuardesa është zënë në flagrancë në kabinat e tualetit me një klient.Menjëherë pas zbulimit të rastit,autoritetet e kompanisë e kanë larguar nga puna dhe siç mësohet nga autoritetet shtetërore,vajza mund të pësojë edhe më shumë,duke e larguar tërësisht nga shteti.-transmeton portali shqip “ONLINE”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here