Zbulohet mashtrimi, komunikatat e UÇK-së i “nënshkroi” guvernatori i Bankës Evropiane!

0

Me një të ashtuquajtur komunikatë të KL të UÇK-së, e nënshkruar nga Komandat Kushtrimi, thuhet se është kryer një aksion në Maqedoni, në orën 19 e 30 minuta por nuk saktësohet vendi se ku, po ashtu thuhet se aksioni ka qenë i përmasave të kufizuara me qëllim të shmangies së viktimave në njerëz.

“Me urdhër të Komandës së Lartë të UÇK-së sot në orën 19 e 30 minuta është zhvilluar aksioni i cili ka për qëllim sensibilizimin e opinionit vendor dhe ndërkombëtar për të gjithë çështjet që ndërlidhen më situatën politike në Maqedoni dhe në lidhje me pozitën e shqiptarëve në këtë vend në veçanti”, shkruan në komunikatë. Nënshkrimi i të ashtuquajturit Komandant Kushtrimi doli që është identik me nënshkrimin e Guvernatorit të Bankës Europiane.

Mashtrimi i sapo zbuluar ngre edhe më tej dyshimet se kush qëndron prapa këtyre lojërave të rrezikshme.

Edmond Ademi anëtar i kryesisë qendrore të LSDM’së, në një shkrim të tij në facebook ka thënë se VMRO është e dobët në kurdisje.

”Edhe Guvernatori i Bankës Qendrore Evropiane ka nis me shkruajt komunikata. ‘Alo VMRO slabo slabo nesto mestenkive!’”, ka shkruar Ademi./Almakos/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here