Zajmina Vasjari paguhet për t’i siguruar ujë të pijshëm Shijakut

0

Pas Mira Kazhanit dhe Bieta Sulos, një tjetër figurë publike qenka punësuar për të dhënë konsulencën e saj. Dhe jo konsulencë dosido, por për ujësjellësin. Fjala është për ish-këngëtaren Zajmina Vasjari, e cila rezulton e punësuar si specialiste në drejtorinë e Ujësjellës Kanalizime të Durrësit, në degën e Shijakut.

Dokumenti është publikuar sot dhe tregon një tjetër rast të abuzivitetit në ndërmarrjet publike, ku puna nuk ka asnjë lidhje me personin që ngarkohet ta bëjë. Konkretisht, Vasjari, që mban edhe titullin e “Miss Shqipëria 2002”, është diplomuar në degën e Arkitekturës dhe nuk kuptohet dot se çfarë konsulence do të japë për ujin e pijshëm në Shijak.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here