Zagrebi, destinacioni më i bukur për Krishtlindje

0

Qyteti më i bukur për Krishtlindje në Evropë është në Kroaci. Dhjetëra mijëra pjesëmarrës kanë votuar që Zagrebi të përzgjedhet qyteti më i bukur për Krishtlindje.

Kryeqytetin kroat është përzgjedhur sipas një votimi që ka bërë platforma kulturore dhe e turizmit për destinacionet më të bukura evropiane për Krishtlindje në Evropë.

Në dhjetëshen e parë vijnë në radhitje Vjena, Nürnberg, Drezdeni, Leipzig, Brukseli, Strassburg etj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here