Zaev:“ Maqedonë, shqiptarë dhe serbë shkaktuan konfliktin”

0

Kreu i opozitës nga LSDM-ja, Zoran Zaev, ka thënë se në terrorin Kumanovës janë të përfshirë, pushtetarë maqedonas, shqiptarë edhe serbë. Ai për gazetën Zëri madje përmendi se në këtë konflikt kane qenë të përfshirë edhe qytetarë që mburren me pushtetin.

Gjatë vizitës së tij të hënën në Lagjen e Trimave, derisa vizitonte shtëpitë e shkaktuara, është pyetur nëse, ky konflikt ka ndodhur për të shpërqendruar vëmendjen nga skandalet e përgjimeve që ka nxjerr vetë Zaev. “Ata janë të përzier së bashku, maqedonë, shqiptarët  dhe serb të gjithë janë së bashku”, për të shtuar se edhe një grup qytetarësh kanë qenë  të përfshirë. “Nëse kryeministri jep dorëheqje atëherë gjithçka do të jetë e qetë”, ka thënë Zaev.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here