Xherdan Shaqiri priti në shtëpinë e tij hoxhën Shefqet Krasniqin

0

Futbollisti shqiptar që tashmë ka prekur majat evropiane, Xherdan Shaqiri, ka pritur  në shtëpinë e tij hoxhën Shefqet Krasniqi.

Hoxhë Krasniqi e ka e falënderoi futbollistin Xherdan Shaqirin për pritjen, duke e përgëzuar për sukseset dhe njëkohësisht e sugjeroi atë që asnjëherë të mos harrojë traditën, kulturën, por edhe fenë e popullit që i përket.

Ruajta e këtyre vlerave sipas Krasniqit pavarësisht karrierës dhe sukseseve botërore, është jetike.
Në shenjë falënderimi hoxhë Shefqet Krasniqi i ka dhuruar superyllit Xherdan Shaqirit disa libra.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here