Xhavit Haliti kërkon të hiqet taksa ndaj Serbisë

0

“Serbia mund ta padis Kosovën në Arbitrazh”, ka thënë nënkryetari i Kuvendit, Xhavit Hailti

Taksa mbrojtëse 100% për Serbinë dhe BH është vendim irracional dhe duhet korrigjuar. Kështu  u shpreh nënkryetari i Kuvendit, Xhavit Hailti në emisionin Argument Plus.

Ai konsideron se Qeveria duhet të gjejë një rrugë të mesme për të mos u futë në konflikt me BE-në si pasojë e kësaj takes, ndërsa thekson se Serbia në bazë të marrëveshjes CEFTA ka të drejtë të padisë Kosovës  në Gjykatën e Arbitrazhit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here