William Walker nga Deçani: ” Jeni njerëzit më të mirë që kam njohur”

0

William Walker është nderuar në Deçan me çmimin që mbanë emrin e Heroit të Kombit “Shkëlzen Haradinaj’’ dhe me “Minrënjohje Qyteti’’ nga Kryetari i Komunës së Deçanit ,Rasim Selmanaj.

Walker tha se në Deçan ka kalur shumë shpesh dhe kujtoj edhe kohët më të këqija kur regjimi serb shkatërroi gjithçka. “Por dua të them se ju jeni njerëzit më të mirë që kam njohur në gjithë vendet ku kam qenë, jeni popull i dashur , mirëpritës dhe bujar , nuk jam këtu që të jap deklarata politike por dua të them se nuk jam  i kënaqur më situatën në Kosovë e kam menduar një Kosovë më ndryshe e jo si kjo’, ka thënë ai.

Walker ishte ai që e denoncoi krimin e Millosheviqt në Reçak në vitin 1999, çka më pas u përshpejtua edhe çlirimi i Kosovës.

DSC_0138.JPGDSC_0167.JPGDSC_0178.JPG

DSC_0184.JPGDSC_0161.JPGDSC_0194.JPG

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here