Vuçiq: “Nuk do të lejojë që në Kosovë të përsëritet “Stuhia” kroate …”

0

Vuçiq flet për mediat serbe lidhur me takimin me komisioneren e BE-së, Mogherini. Ndër të tjera Vuçiq thotë se i ka thënë përfaqësueses së BE-së se “nuk ka lejuar dhe nuk ka urdhëruar ndërhyrjen e ushtrisë për të zgjidhur konfliktet në Mitrovicën e Veriut. Kemi arritur që të ruajmë gjakftohtësinë por edhe të ndalojmë shqiptarët që ta marrin Mitrovicën e Veriut”, ka thënë Vuçiq, shkruajnë mediat serbe, transmeton PortaliOnline.

-Pêrdorimi i dhunës nuk është interes i Serbisë, sepse po të ishte ajo, ne duhej të burgosnim përçdo ditë nga 5000 shqiptarë që udhëtojnë nëpër Serbi, ka thënë Vuçiq.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here