Vuçiq: Edhe nëse 5 milionë protestuesë mbledhen, nuk do të plotësoj asnjë kërkesë

0

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vucic ka thënë se nuk është i fascinuar nga protestat dhe nuk do të lëshojë pe para presioneve jo-institucionale.

Ai nënvizoi se asnjë kërkesë e protestuesëve nuk do të përmbushet kurrë:

“Mund të tuboheni pesë milionë, por mund të fitoni vetëm zgjedhje dhe pastaj plotësoni ato që iu premtoni popullit. Unë nuk jam ai që punojë nën presion dhe këtu jam ndryshe nga të gjithë,” tha Vuçiq.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here