“Volvo” me “madeinKosova” përmes “Intertex”-it të Gjakovës (foto)

0

Fabrika  “Intertex” në Gjakovë ka filluar të punojë me komapaninë e njohur botërore në lëmin e prodhimit të veturave “Volvo”,kompani suedeze.Fabrika “Intertex” po bënë prodhimin e veshjeve të brendëshme të veturave për kompaninë “Volvo”.Lajmin e bënë të ditur Behxhet Pacolli përmes faqes së tij Facebook.Ja postimi i tij dhe disa foto nga puna e kompanisë “Intertex” dhe “Volvo”:

Këto mbulesa të kompanisë suedeze Volvo sot janë prodhuar në fabriken Intertex në Gjakovë. Krenar! ‪#‎madeinkosova‬

11060950_10155386538250153_2752495300715964217_n

11149487_10155386538080153_7166665386294992246_n

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here