Vogëlushja siriane luan para kordonit të policisë

0

Fotoja e një vogëlusheje siriane, më pak se një vjeçe, që ecën para kordonit të policisë në Edirne të Turqisë, po bën xhiro nëpër internet. Ajo është aq e vogël, por duket se me qetësinë e saj po “sfidon” policët.

Kjo foto, në kontrast me fotot e refugjatëve të vdekur apo të dhunuar gjatë kohëve të fundit, po bën xhiro nëpër mediat ndërkombëtare dhe në rrjetet sociale.

Barrikada e policisë është ngritur që refugjatët të mos kalojnë kufirin Turqi-Greqi. Ndërkohë, para vajzës së vogël qëndrojnë policisë me mburoja që e shikojnë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here