Vlladimir Putin dekoroi Alfred Moisiun për kontribut gjatë luftës së 2-të botërore

0
Ish-presidenti Alfred Moisiu është dekoruar nga presidenti rus Vladimir Putin për kontributin e dhënë gjatë Luftës së Dytë Botërore.
Rusia ka nderuar shumë veteranë të luftës dhe një mes tyre ka qenë edhe Moisiu. Atij i është akorduar një dekoratë dhe një certifikatë me firmën e Putinit. Dekorata iu dorëzua nga ambasadori rus në Shqipëri. Motivacioni i saj është “kontributi i çmuar në Luftën e II Botërore. (mapo)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here