Video e paparë e presidentit Thaçi, duke ngrenë pite, me uniformë të UÇK-së

0

Është publikuar një video e Presidentit Thaçi ku ai shihet duke ngrenë pite, gjatë pushimit të drekës, pas luftimeve të UÇK-së.

Portali që e ka publikuar, Ballkani.info, shkruan se kjo video ishte bërë gjatë nëntorit të vitit 1998  nga H. Morina.

Presidenti Thaçi shihet i veshur me uniformë të UÇK-së.

Kujtojmë që gjatë fjalim të mbrëmshëm në OKB, Thaçi evokoi kujtime nga koha e luftës 1998 ku tha se pikërisht para 20 viteve ai ishte duke e luftuar “regjimin e Milosevicit në Kosovë” dhe se ishte krenar për të kaluarën e tij

This $99 Drone Is The Most Incredible Invention Of 2018. The Idea Is Geniu

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here