Vezët përdoren edhe në Angli

0

Afër 100 mijë protestues u mblodhën jashtë konferencës së Tory-it në Manchester, për të kundërshtuar reformat e NHS dhe uljen e grevave brenda sindikatave.

Aktivistët gjuanin me vezë mbi aktivistin e Partisë Konzervative, Tories. Policia ka arrestuar një person pasi që ka pështyrë mbi një gazetar, ndërsa aktivistët të veshur me maska u tallën me David Cameron mbi akuzat sensacionale rreth ditëve të tij studentore. Kostume dhe parulla paraqiten me imazhet e derrave.

Me vezë është gjuajtur ditë më parë edhe qeveria e Kosovës, konkretisht kryeministri, Isa Mustafa nga ana e opozitës në Kuvendin e Kosovës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here