Veteranët e UÇK-së nesër bllokojnë magjistralen për Shkup

0

Veteranët e UÇK-së paralajmëruan se nesër do të bllokojnë magjistralen për Shkup, për shkak të mospublikimit të listave të veteranëve.

Udhëheqësi i Këshillit për Mbrojtjen e Veteranëve të UÇK-së, Xhevdet Qeriqi, konfirmoi se protesta organizohet nga përfaqësuesit e veteranëve të komunës së Kaçanikut dhe fillon në orën 12:00.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here