Vetëm dora e Pacollit nuk shihet e ngritur gjatë votimit për vendosjen e taksës 100 për qind kundër Serbisë

0

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar rritjen e taksës për 100 për qind ndaj produkteve që importohen nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina. Por, këtë vendim të Qeverisë nuk dihet nëse e votoi zëvendëskryeministri Behgjet Pacolli. Kjo pasi që në një foto të publikuar nga kryeministri Ramush Haradinaj gjatë votimit, vetëm dora e Pacollit nuk ishte e ngritur lart.

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here