Vështirë do të besoni se ajo është 64-vjeçare

0

Ajo është një gjyqtare në programin amerikan të bukurisë “Lifetime reality show”.

Të enjten, Christie Brinkley mori vëmendjen në një shfaqje të veçantë dhe panel diskutim për serinë televizive tani në sezonin e saj të dytë,

Natyrisht, ajo ekspozoi format e saj të famshme me një fustan të bardhë elegant.

Ndoshta duket e pabesueshme, por ajo është 64-vjeçare

Image
Image

S

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here