Vepër e ulët

0

Kjo vepër e ulët që po shihet në këtë bletishte, ka ndodhë parmbrëmë në Junik. Sipas pronarit të saj Rafaell Frrokaj, këtu nuk bëhet fjalë për ndonjë fatkeqësi natyrore, apo dëm nga ndonjë kafshë.

“Te dashur kete katastrof nuk e shktaktoi, bisha, as ariu, qe besa as natyra, po kafsha me e sofistikuara e quajtur njeri.
Kjo ka ndodhur mbrem ne bletishten time ne fshatin Junik”, ka postuar ai dje në Facebook me dëshprim.

Në komentet që e kanë shoqëruar postimin është vërejtur një gjykim i ashpër për kryesit e veprës dhe një solidarizim me bletarin.

Bletishta 2

Bletishta 3

Bletishta 4

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here