Vëllau i Komandant Malishevës: “Malisheva” dhe bashkluftëtarët shëndosh e të fortë

0

Përfoljeve rreth arrestimit të Komandant Malishevës, në Kumanovë sot u është përgjegj njëri nga vëllezërit e tij. Ai i ka quajt dezinformata publikmet rreth fatit të të vëllait.
“Ju njoftoj të gjithë ata që janë shokët dhe miqët tanë qē ishin të pikëlluar e dëshperuar nga dezinformatat, propagandat e terri informues se “Malisheva” dhe bashkeluftetarët tanë janë të fortë e shendoshë në rrugëtimin e tyre kundër regjimit fashist”, ka njoftuar përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”, i vëllai i Komandant Malishevës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here