“Veçer”:Shërbimi Inteligjent Shqiptar ishte në dijeni për ngjarjet e Kumanovës

0

Gazeta “Veçer” e Maqedonisë ka shkruar se Shërbimi Informativ Shtetëror shqiptar ka qenë në dijeni për përleshjet e fundit në Kumanovë.

Gazeta ka shkruar se grupi shqiptar ishte nën hetimin e katër shërbimeve intelegjente, në mes të cilëve që hetonte ishte edhe SHISH.
Por, sipas informatave, SHISH edhe pse zbuloi qëllimet e këtij grupi, informatat i dha vetëm shërbimeve kosovare, dhe jo maqedonase, transmeton Indeksonline.
Sipas gazetës, shërbimet kosovare dhe shqiptare, jo vetëm që ishin në dijeni me planet e grupit, por edhe kishin kontakte me organizuesit e sulmeve të këtij grupi.
Ndërkaq, në muajin Janar, shërbimet e Inteligjences se Kosovës nisën një hetim dhe gjithashtu aplikuan mjete të veçanta të zbulimit dhe hetimit.
Gazeta shkruan se grupi e dinte që ishte nën përgjimin e shërbimeve shqiptare dhe kosovare

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here