Vdes ish deputeti i partisë rome Zylfi Merxha

0

Në moshën 82 vjeçare ka vdekur ish deputeti i Kuvendit të Kosovës dhe kryetari i partisë rome PREBK Haxhi Hafiz Zylfi Merxha.
Merxha ka qenë deputet në Kuvendin e Kosovës për në tri legjislatura.

Ai ishte edhe njëri nga nënshkruesit e deklaratës së pavarësisë së Kosovës.

Varrimi i tij do të bëhet nesër në pra 13:00 në Prizren.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here