Vazhdon humaniteti i Labit, zotohet të nxjerrë nga karroca të riun

0

Labi po qëndron në Amerikë, por edhe nga atje po qëndron në rrjedha të ngjarjeve në Kosovë.
Labi këtë herë ka marrë iniciativën për të ndihmuar për shërimin e të riut me emrin Fatlum, i cili është në karrocë.

Pas një video-reportazhi, Labi do që të bëjë të mundur që Fatlumi të ecë e jo të qëndrojë në karrocë në rrugët e lagjes, transmeton lajmi.net.

Ja statusi i plotë i Labit:

E PRANOJ KËTË RAST, FATLUMIN DO E NXJERRIM NGA KARROCA ME EMRIN E ZOTIT!

Po kush është a’i që ka injorua këtë Trim?
Po a’e dini se nëse unë e kam nënçmuar e kam gabim, sepse ky Trim u’a ka vizituar lagjen dhe kontrolluar gati 24 orë më shumë se sa Kamerat e CURIHUT!
A jeni të vetdishem, se nëse e nënçmoj këtë krijes të Zotit, e kam nënçmur edhe Zotin….!

Uroj që më nuk do të ndodh.

Unë, do i’a sjelli një karrocë me komandë të cilën e posedoj në shtëpi.

Nëse Zoti do që të bëj mrekullira, ne do i ndihmojmë DJALOSHIT TONË dhe do ngritet në këmbë.
Edhe pse te ne situata është e errët,,ne do mundohemi të bëjmë DRITË!

Lajmroni prindërve të tij se unë e pranoj rastin në dorë dhe ju të gjithê me mua nga Data 6 janar duhet të mobilizohemi.

Shpërndaje:

Ti Fatlum, siq e ke emrin duhesh të bëhesh binjak me emrin tênd dhe të jesh tamam FATLUM.
Ti je aty për tê n’a s’provuarë neve ZOTI dhe ja, ne të gjithë jemi me ty.
Ke shokë e shoqe shumë me miliona.!

Lotët e prindit tënd janë lotët e të gjithë neve.

Sapo të kthehem nga Amerika, do i’a dorzojë profës Parat përshkak të transparencës dhe do të jem në emrin e të gjithë shqiptarëve te ti ore TRIM.
Labinot Islam Tahiri

Ferizaj Kosove e Shqiperise.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here