Varrimi i dëshmorëve në Suharekë më 18 Shtator 1999 VIDEO

0

Pak muaj pas çlirimit të Suharekës dhe Kosovës, u varrosën edhe dëshmorët e kësaj komune. Këto qaste janë kapur nga kamera e Agjensisë së Lajmeve Associated Press dhe po i sjellë TherandaPost, për t’i rikthyer kujtimet që nuk duhet harruar kurrë. Atë ditë janë varrosur 72 ushtarë të UÇK-së, që ranë dëshmorë për çlirimin e Kosovës, në betejën e fundit kundër barbarëve serbë. Ushtarët ishin pjesë e Brigadës 123 të UÇK-së.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here