Varret masive të ISIS-it

0

Një varr masiv ku ISIS ekzekutoi dhe varrosi anëtarët e komunitetit lokal jazidi u gjet në Khan Sor të Irakut në muajin shkurt. Aty u gjetën trupat e 21 burrave, një gruaje dhe një fëmije.

Një varr tjetër masiv u gjet po në muajin shkurt të këtij viti në Harlan të Irakut.

Në varrin masiv në Bardia të Irakut, ISIS kishte varrosur 20 burra, një grua dhe një fëmijë. Viktimat ishin ekzekutuar dhe i përkisnin minoritetit jazdi.

Express

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here