Vanessa Williams, missi i parë nga raca e zezë në SHBA

0

Vanessa Williams, Mis Nju Jork, u kurorëzua Mis Amerika më 17 shtator 1983 . Williams ishte gruaja e parë zezake në historinë 62-vjeçare të konkursit Mis Amerika  që fitonte këtë titull. Williams e dorëzoi kurorën kur disa foto që e tregonin atë lakuriq u botuan në revistën Penthouse. Gjithësesi, Vanessa Williams vazhdoi të gëzojë popullaritet si këngëtare dhe aktore.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here