Vajzat tona trimëresha e treguan vetën midis Serbisë

0

Hendbollistet e kombëtares së Kosovës, në asnjë rrethanë, në asnjë formë nuk u frikësuan edhe pse ishin midis Serbisë, por brenda autobusit vazhduan me atmosferën brilante edhe pse edhe aty brenda kishte policë serbë.

Xhandarmëria serbe përcillte autobusin para dhe pas për shkak se mos po rrezikohen nga ndonjë banditë serbë, ndërsa hendbollistet tona në një moment ngritin edhe dy gishta, ku shihet edhe në video. Kjo ndodhi gjatë rrugës për kthim nga Serbia në Kosovë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here