Vajzat kurde – Luftëtarët që duan të vdesin për shtetësinë e atdheut të tyre

0

Luftrat në vendet arabe, Irak dhe Siri, janë të komplekse, ku ka shumë akterë. Në atë mes janë edhe kurdët, të cilët janë kombi më i madh në botë, por pa shtet. E veçanta është se në radhët e kurdëve ka shumë luftëtare femra. Kurdët janë në kuftë kundër ISIS-it, por ata i lufton edhe Turqia.

kurdet3

kurdet2

kurdet1

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here