Vajza e Mlladiqit u vetëvra, sot krimineli s’përmbahet nga nevoja fiziologjike

0

Një ndër përgjegjësit kryesor të vrasjeve masive në Bosnjë kundër muslimanëve boshnjakë ishte kryekrimineli Ratko Mlladiq, i cili po qëndron në Hagë, për t’u dënuar për krime lufte e gjenocid. Kjo që e ka përqafuar është vajza e tij Ana, e cila kur mësoi për krimet e babait të saj kishte 23 pranvera. Ajo ra në depresion dhe me revolën e babait të saj bëri vetëvrasje, transmeton Paqja. Tani gjendja shëndetësore e Mlladiqit është e tillë sa ai nuk mund t’i mbajë e kontrollojë as nevojat fiziologjike dhe ndodh që edhe seancat e gjykimit të tij në Hagë të ndërpriten nga era e keqe që kundërmon prej trupit të tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here