Ushtria Çlirimtare Kombëtare:”Sulmuam një trathtar të kombit” (dokument)

0

Përmes një komunikate për media të nënshkruar nga një komandant, Kushtrimi, pretendohet se një grupim i ashtuquajtur Ushtria Çlirimtare Kombëtare (UCK) ka kryer dy aksione të ndara, të dielën dhe të hënën, ku janë sulmuar Ministra e Punëve të Brendshme e Maqedonisë dhe një inspektor shqiptar, Arif Asani, i cili etiketohet si tradhtar i kombit.

Po ashtu, në këtë komunikatë kërkohet lirimi i pijetarëve të arrestuar në konfliktin e fundit në Lagjen e Trimave në Kumanovë.Të ashtu quajturit UCK pohojnë se aksione të ngjashme do të ketë sërish.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here