Ushqime dhe fruta, si e kaluan natën te kryeministria protestuesit

0

Edhe pse protesta e djeshme e studentëve u nda në tre grupime, përqendrimi më i madh ishte tek selia e kryeministrisë.

Edhe pse filloi të ulet ndjeshëm me kalimin e orëve, disa dhjetëra protestues qëndruan para godinës gjatë gjithë natës.

Ndërkohë, qytetarët të ndryshëm janë solidarizuar duke sjellë ushqime dhe fruta për studentët, të cilët kanë protestuar, duke sfiduar edhe të ftohtin. Para Kryeministrisë kanë qëndruar edhe disa efektivë policie.1 of 7  

/gazeta-Shqip.com/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here