Universiteti dikur krenari, po sot?

0
Pedagogu Hajrullah Koliqi, ish-student dhe profesor i gjeneratës së parë të Universitetit të Prishtinës, flet me ndjeshmëri e saktësi, me kritikë e nostalgji për këtë institucion.

Tregon se si dikur ka qenë nder dhe krenari e madhe vetëm të kaloje nga Universiteti i Prishtinës, nga Rektorati i tij. E, të punosh në të ka qenë ndjenjë madhështore, ndjesi shpirtërore e pazëvendësueshme, diçka e shenjtë, thotë ai, për të shtuar se njësoj, krejt njësoj, ishte edhe po të ishe student i këtij Universiteti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here