Ulqinaku Muho Pulti ishte shef i kuzhinës së ish mbretit Faruk të Egjiptit

0

Ish kuzhinjeri i njohur ulqinak Muho Pulti ka qenë shef i kuzhinës së hiç më pak se ish mbretit Faruk të Egjiptit në jahtin e tij ”Nimet Allah”. Në kuadër të një interviste të vitit 1970 në një reportazh për Ulqinin, ish kuzhinjeri i njohur ulqinak Muho Pulti tregon edhe për eksperiencen e tij të rrallë.

Ai në këtë intervistë tregon edhe specialitet që i përgadiste dhe që i preferonte mbreti i Egjiptit. Pa dyshim që specialitetet kishin të bëjnë me atë që ulqinakët janë edhe të njohur, përgaditja e peshkut.

Nuk dihet nëse kuzhinjeri i njohur ulqinak i asaj kohe jeton akoma.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here