Ujmani të cilin po përpiqet ta marr Serbia, ishte pronë e Hasan Prishtinës

0

Në emisionin “Debati në Channel One” u tha se është shumë e vështirë të vlerësohet pasuria e Hasan Prishtinës, por i gjithë shtrati i lumit të Ujmanit, të Gazividoës ishte pasuri dhe pronë e Hasan Prishtinës.

“Janë me mijëra hektarë sipërfaqe që rezultojnë me dokumente sipas studiueseve që ishin pronë e tij. Është pikërisht kjo zonë për të cilën tashmë ka një debat mes Serbinë dhe për mua pa këtë pasuri Kosova nuk ka jetë. Gjithashtu Hasani kishte shtëpi në Kosovë, në Stamboll, në Tiranë dhe Selanik”, ka thënë stërnipi i tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here