UEFA dënon Barcelonën

0

UEFA ka vendosur ta ndëshkojë Barcelonën për shpalosjen e flamujve të Katalonisë në finalen e Ligës së Kampionëve kundër Juventusit.

UEFA ka hapur një çështje ndaj Barcelonës, për shpalosjen e disa flamujve për pavarësinë e Katalonjës, gjatë finales në Ligën e Kampionëve, që u zhvillua ne Berlin në 6 qershorin e kaluar.

Klubi do të ndëshkohet me një gjobë prej 60.000 eurosh dhe me shumë mundësi mbylljen e një sektori në Camp Nou, në ndeshjen e ardhshme të Ligës së Kampionëve.

Barcelona ka njoftuar se do të apeloje këtë vendim brenda datës 15 korrik, sepse drejtuesit e klubit kanë mbetur të befasuar nga fakti qe Uefa ka përdorur pamjet në transmetimin direkt të ndeshjes, por jo te vërtetuara prej vete tyre në stadium.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here