UÇK-ja me “komunikatën nr 5” përmes “Shtegtarit të Lirisë” nga Gostivari

0

Në rrjetin social Facebook faqja “Shtegtari i lirisë” ka plasuar një “komunikatë nr 5″në emër të UÇK-së .

Në komunikatë sqarohen rrethanat e aksionit që u ndërmorën nga UÇK-ja,gjendjen momentale të UÇK-së dhe mesazh të qartë se “lufta nuk ka përfunduar,vazhdojmë”.ja deklarata e plotë:

Kumunikatë nr.5 !

Ushtria Çlirimtare Kombetare , e zhvilloi betejen e luftes në Kumanovë , në lagjen e trimave , ajo betejë ishte e pa pritur , ajo na erdhi dhurat nga qytetaret e vet lagjes , ne personalisht kerkojm ndjejsë per dëmet dhe vrasjet , maltertimet , ju kerkojmë falje , por kerkim falje duhet te del te kerkoj edhe disa prej banorve te lagjes se trimave te cilet i ftuan vet Sllavomaqedonasit per te ber masaker , fati ishte me ne .
Ne qëndruam për 37 orë përballë porcave te armikut , ju treguam se ne mundemi me ju , i njoftuam se ne perballemi me ju , prandaj lekcioni i Kumanoves ju ka dhen nje mesim gjith trdhetarve dhe Sllavo’maqedonasve .

Ushtria Çlirimtare Kombetare , ishte ajo qe realizoi arenen e luftes dhe askush tjeter , nuk ka pasur as nje antar qe është thirrur qdo her në emer të AKSH-s kta individa qe jan disa u paten zhdukur kur ne filluam pregaditjet , gjithashtu edhe i vetshpalluri Komadant Hamdi Ndrecaj i cili dul hapur qe ju ka bashkuar UÇK edhe ajo është nje skenar i radhes nga rrenat e panumrta te Hamdi Ndrecaj nje manipolator qe qdo her po mundohet te manipoloj . Kta dy AKSH dhe GRI te nderuar janë INDIVIDË jo Ushtri . Luften e kemi bër ne ata qe ishim në luften e Kosoves , në luften e Lugines , në Luften e Ilirides 2001/ 2005 / .

Të nderuar Shqiptarë qdo luftë ka humbje dhe fitore .
Askush nga ne që kemi pranuar që të jemi në sherbim të atdheut , nuk jemi manipoluar dhe tradhetuar i kemi besuar Sokolit dhe do i besojm qdo her Kom.Sokolit , por qe e kan manipoluar Sokolin nuk munden me then qe Kom.Sokoli esht tradhetar jo Kom.Sokoli u bë kurban per të gjith të tjerët edhe pse e kishte mundesin që të largohet me grupin tjeter që u larguan në mbrojtje te Sokolit , por Kom. Sokoli u bë HERO .

Shtabi i UÇK-s , bën me dije se , forcat tona janë plotësisht të organizuara në zonën e tyre të aksionit, të disponueshme dhe të afta , me mjete të mjaftueshme që të vazhdojnë luftën kundër strukturave kriminale të shtetit të IRMJ . Shpifjeve “zyrtare” të Jankullovskës u doli ngjyra edhe në këtë rast. I bëjme me dije qeverisë shqiptare në Tiranë dhe në Prishtinë, larg fjalëve diplomatike të pavlera për këtë situatë , të kthejnë vëmendjen me reagimin pozitiv drejt organizatave ndërkombëtare europiane, për ndaljen e dhunës policore mbi popullsinë civile të pafajëshme . Ne nuk do të mbajmë më përgjegjesi për ata shqiptarë që vazhdojnë të qëndrojnë brenda strukturave policore dhe ushtarake të shtetit të IRMJ. Strukturat e Ushtrisë Clirimtare Kombëtare janë në mbrojtje të popullatës dhe ju bëjnë thirrje qytetarëve të jenë të kujdesëshëm dhe rrijnë larg vatrave të përplasjes me armë. Të gjithë bashkë, kundër shpifjeve , gënjeshtrave, përcarjes dhe akuzave pseudopatriotike, me besim se do ta rrëzojmë këtë regjim kriminal, për ti hapur rrugën lirisë dhe dinjitetit kombëtar.

Luftëtarët e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, janë i vetmi formacion shqiptar në IRMJ, që do ti dalin në mbrojtje popullit dhe do të shfarosin farën e keqe që ka mbirë dhe vazhdon të ushqehet nga krimi. Çdo ditë që po kalon, kundër parrullave dhe shpifjeve që po përhapen nga të gjithë anët, radhët e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare po shtohen me djem nga të gjithë trojet shqiptare.
Kjo force besnike e idealeve dhe amanetit të dëshmorëve, do të luftojë deri në fund, për një shtet shqiptar kombëtar, të lirë dhe të pastër.
Sot jemi më të fortë, e nesër do të jemi akoma më të fortë.
VAZHDOJMË‬ , LUFTA NUK KA PËRFUNDUAR .

Rroftë Kombi Shqiptar.
Komandant : Shtegtari i Liris
Ushtria Çlirimtare Kombëtare.
Shtabi i përgjithshëm , Gostivar
Data : 12 maj 2015. ora 12:30

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here