U votua Projektligji për Ministrinë e Mbrojtjes

0

Në Kuvendin e Kosovës është votuar në lexim të dytë Projektligji për transformimin e Ministrisë së FSK-së në Ministri të Mbrojtjes.

Me 106 vota pro dhe asnjë kundër dhe një abstenim është votuar Projektligji për Ministrinë e Mbrojtjes.

Ky është Projektligji i parë nga pakoja e projektligjeve që e bëjnë Kosovën me ushtri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here