U ofron rryshfet policëve, i pengon ata në punë, prokurori e liron

0

Në Vushtrri njësiti policor e ka ndaluar një veturë ngasës i së cilës ka qenë një qytetar shqiptar dhe gjatë shqiptimit të një tikete ngasësi u ka ofruar policëve 10 €uro për mosshqiptim të tiketës. Veq kësaj sipas një njoftimi të Policisë së Kosovës ky person i ka penguar zyrtarët policor në kryerje të detyrës. Ngasësi problematik është arrestuar nga policia por me urdhër të prokurorit pas intervistimit ai është liruar në procedurë të rregullt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here