Turqia shtron iftar për mijëra qytetarë të Luginës së Preshevës

0

“Karvani i Bereqetit”, nën moton “Vëllazëria nuk njeh kufi”, gjatë rrugëtimit nëpër vendet e Ballkanit do të ndaloj edhe në Luginën e Preshevës, përkatësisht në Komunën e Bujanocit, shkruan Titulli.

Nën organizimin e bashkisë Bajrampasha të Stamtbollit dhe në bashkëorganizim me Komunën e Bujanocit do të shtrohet iftar të hënën, më 6 korrik, për 2000 besimtarë myslimanë të Luginës së Preshevës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here