Tronditëse:ushqimet e sotme na bëjnë padashje pjesë të “ceremonive sadiste”

0

Vetëm pak kohë më parë mësuam se brumrat e gatshëm (p.sh. i picave) përmbajnë qime të përpunuara njerëzish, (aminoacidin L-cysteine) si përbërës me veti përmirësuese. Dhe tani, përballemi me një tjetër lajm të frikshëm. Bëhet fjalë për një përbërës (përforcues-shijeje) që gjendet në pjesën më të madhe të produkteve që konsumojmë përditë.

Në këtë mënyrë, sa herë që konsumojmë këto lloj produktesh (thelbësisht mish dhe gjak të përpunuar njeriu), padashur bëhemi pjesë e ceremonive satanistike.

Megjthëse ky zbulim është kryer qysh në mars të 2011, në Shqipëri ende s’është përmendur si lajm, pasi mediat aty, janë të zëna me zbulimet e “zogjve” të këngëtarëve!

Kompania bioteknologjike që përdor në produktet e saj qeliza embrionesh njeriu quhet… Senomyx!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here