Tronditëse: Kleriku fetar dhunon të riun, e detyron ta luajë gomarin VIDEO

0

Një klerik fetar i ka hipur një të riu në shpinë dhe e detyron të hapërojë bashkë me të. Ngjarja thuhet të ketë ndodhur në Rusi dhe. Derisa kleriku bashkëbisedon me njerëz të tjerë i riu shihet duke qajtur dhe dëgjohet duke bërtitur.

https://www.youtube.com/watch?v=SnF5B_-6RDA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here