Trepça,”punë e vështire”!

0

Ambasadorja amerikane në Kosovë, Tracey Ann Jacobson e konsideron çështjen e Trepçës si punë të vështirë.

Këtë mendim ajo e ka shprehur përmes një postimi në Twitter, ku ka shkruar:

“Qeveria po punon në ndalimin e likuidimit të Trepçës duke njohur vendimin e gjykatës, interesin e komunitetit dhe realitetin buxhetor. Punë e vështirë”, ka shkruar Jacobson.

Marrja e Trepçës nga APK dhe kthimin e saj ne pronësi te Qeverisë së Kosovës po ngjallë apetitet e Qeverisë së Serbisë përmes së cilës ka paralajmëruar ndërprerjen e çdo komunikimi me Prishtinën në rast se kjo procedurë e ndërmarrë nga Qeveria kosovare vazhdon.Së shpejti në këtë çështje pritet të pozicionohet edhe Kuvendi i Kosovës.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here