Tre të maskuar tentojnë ta grabisin një serb në shtëpi por ikin duarthatë

0

Një qytetar serb nga Zveçani ka raportuar në Policinë e Kosovës se përderisa ishte duke fjetur në shtëpinë e tij, aty kanë hyrë tre persona të maskuar dhe të armatosur dhe i kanë kërkuar para. Gjatë përleshjes të maskuarit e kanë goditur viktimën duke i shkaktuar lëndime trupore. Të dyshuarit pas kryerjes së veprës kanë ikur në drejtim të panjohur dhe sipas viktimës nuk kanë marrë asgjë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here